Skab dit nye BADEVÆRELSE

– Hos os får du design, funktionalitet og komfort

Vi realiserer dine drømme

Badeværelset er et af de rum, vi opholder os meget i. Det er nemlig her vi alle starter og slutter vores dag. Derfor skal det både være funktionelt, æstetisk pænt uden at gå på kompromis med høj kvalitet. Det skal være et rum for velvære, hvor kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd. Med vores erfaring kan vi præsentere dig for de bedste løsninger, og levere et professionelt stykke arbejde til den rette pris - hver gang. Hos Bedre Bad Vedbæk er vi nemlig eksperter at skabe et behageligt og funktionelt badmiljø, der passer præcis til dit behov. Vi har gennem de sidste mange arbejdet med at lave individuelle badeværelser, der passer til netop kundens ønsker til drømmebadeværelset.

Vi skaber unikke bademiljøer i alle størrelser med fokus på de små detajler, så dit nye badeværelse matcher din stil. Ligegyldigt om du ønsker luksus badeværelset med følelsen af wellness, eller du ønsker et funktionelt bademiljø, som kan rumme hele familien - så er Bedre Bad Vedbæk klar til at skabe badeværelset for dig! 

Oplev udvidet kvalitet og få en totalløsning til dit badeværelse

Vi leverer badeværelser baseret på viden, håndværk og 1. klasses produkter! Vi koordinerer indsatsen og styrer hele processen i byggeprojektet. Vi som fagfolk laver det første indretningsforslag til dit badeværelse sammenspil med dig. Når i har bestemt jer for netop jeres løsning, så klarer vi alt frem til at I kan slå dørene op til et funklende færdigt produkt.

Vi klarer koordinering og planlægning af de forskellige håndværkeres opgaver, så du undgår spildtid, og kommer hurtigst muligt i mål med dit projekt. Alle vores medarbejdere er professionelle og fagudlærte inden for deres arbejdesområde. Alt vores rådgivning og udførelse af arbejde er baseret på en professionel og faglig viden, der suppleres af vores mange års erfaring i, at hjælpe vores kunder med at skabe det perfekte badeværelse. Vi kan f.eks. være behjælpelige med smart indretning til det lille badeværelse så du kan få mest muligt ud af få kvadratmeter.

Nyt badeværelse, renovering eller et lille løft?

Vi har mange års erfaring med badeværelser, hvilket gør at vi tør kalde os for eksperter, når det kommer til fornyelse af bademiljøer. Om det nuværende badeværelse trænger til et lille løft eller den store renovering, så er Bedre Bad Vedbæk dit oplagte valg. Vi udfører:

  • Nyt badeværelse (totalløsninger) - fra start til klar til brug

  • Vand- og VVS installationer i alle afskygninger

  • Reparationer

  • Udskiftning

  • Renovering, helt eller delsvist

Få inspiration til dit nye badeværelse

Hos Bedre Bad Vedbæk ved vi, at det kan være svært at tage stilling til hvilken type badeværelse, som matcher behov og stil i dit hjem. Gå på opdagelse i vores store inspirations showroom eller få hjælp af en af vores dygtige medarbejdere. Ofte er det de små detajler i badeværelset, som skaber den største effekt. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med dit nye bademiljø! 

Vil du læse mere om badeværelser og få inspiration til smart indretning af dit nye bademiljø? – Find inspiration her.

Se mere om: