Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - hansgrohe vandhane

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Henrik Fick
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Eksperter i badeværelse & badmiljø

– Hos os får du design, funktionalitet og komfort i alle badløsninger

Vi realiserer dine badeværelsesdrømme

Badeværelset er et af de rum, vi opholder os meget i. Det er nemlig her vi alle starter og slutter vores dag. Derfor skal det både være funktionelt og æstetisk pænt uden at gå på kompromis med høj kvalitet. Det skal være et rum for velvære, hvor kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd. Med vores erfaring kan vi præsentere dig for de bedste løsninger, og levere et professionelt stykke arbejde til den rette pris – hver gang. Hos Bedre Bad Vedbæk er vi nemlig eksperter i at skabe et behageligt og funktionelt badmiljø, der passer præcis til dit behov. Vi har gennem de sidste mange år arbejdet med at lave individuelle badeværelser, der passer til netop kundens ønsker til drømmebadeværelset.

Vi skaber unikke bademiljøer i alle størrelser med fokus på de små detaljer, så dit nye badeværelse matcher din stil. Ligegyldigt om du ønsker luksus badeværelset med følelsen af wellness, eller du ønsker et funktionelt bademiljø, som kan rumme hele familien – så er Bedre Bad Vedbæk klar til at skabe badeværelset for dig!

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Udvidet kvalitet og totalløsning til badeværelse

Vi leverer badeværelser baseret på viden, håndværk og kvalitetsprodukter fra øverste skuffe! Vi koordinerer indsatsen og styrer hele processen i byggeprojektet. Vi som fagfolk laver det første indretningsforslag til dit badeværelse i sammenspil med dig. Når i har bestemt jer for netop jeres løsning, så klarer vi alt frem til at I kan slå dørene op til et funklende færdigt produkt.

Vi klarer koordinering og planlægning af de forskellige håndværkeres opgaver, så du undgår spildtid, og kommer hurtigst muligt i mål med dit projekt. Alle vores medarbejdere er professionelle og fagudlærte inden for deres arbejdsområde. Alt vores rådgivning og udførelse af arbejde er baseret på en professionel og faglig viden, der suppleres af vores mange års erfaring i, at hjælpe vores kunder med at skabe det perfekte badeværelse. Vi kan f.eks. være behjælpelige med smart indretning til det lille badeværelse så du kan få mest muligt ud af få kvadratmeter.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Nyt bademiljø, renovering eller et lille løft?

Vi har mange års erfaring med badeværelser, hvilket gør at vi tør kalde os for eksperter, når det kommer til fornyelse af bademiljøer. Om det nuværende badeværelse trænger til et lille løft eller den store renovering, så er Bedre Bad Vedbæk dit oplagte valg. Vi udfører:

  • Nyt bademiljø (som totalløsning med alt inklusivt)
  • Renovering af badeværelse – delrenovering og totalrenovering
  • Etablering af VVS installationer i alle afskygninger
  • Udskiftning og service på enhver vvs-installation
  • Reparationer
  • Montering af badeværelsesmøbler – eksempelvis skabe til badeværelse og nyt toilet
Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Få inspiration til dit nye bademiljø

Hos Bedre Bad Vedbæk ved vi, at det kan være svært at tage stilling til hvilken type badeværelse, som matcher behov og stil i dit hjem. Gå på opdagelse i vores store inspirations showroom eller få hjælp af en af vores dygtige medarbejdere. Ofte er det de små detaljer i badeværelset, som skaber den største effekt. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med dit nye bademiljø

Vil du læse mere om badeværelser og få inspiration til smart indretning af dit nye bademiljø? Find inspiration herunder.

Har du spørgsmål, eller ønsker blot at høre mere om hvad vi kan tilbyde, kan du altid kontakte os. Vi kan kontaktes på mail, telefon eller via vores kontaktformular.

Du finder vores kontaktinformationer herunder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.