Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Henrik Fick
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Blikkenslagerarbejde i både zink og kobber

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Vedbæk udfører vi både reparationer og hele omlægninger af både skotrender, fodblik og nye tagrender. Vi har flere års erfaring med blikarbejde, hvor vi har udført alle slags løsninger i blik for vores mange kunder. Vi sætter en ære i at lave gode kvalitetsløsninger for vores kunder, som holder mange år fremadrettet.

Herunder kan du se en liste af opgaver som vi tidligere har løst for vores kunder. Hvis din opgave ikke er på listen, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os alligevel – vi kan nemlig meget mere end hvad der står her!

  • Tagrender og nedløb
  • Kviste og kvisttage
  • Skotrender
  • Skifertage
  • Facadebeklædninger
  • Inddækninger langs tage/mure

Når det kommer til opgaver i blik, er det altid vigtigt at opgaven bliver udført i det rigtige materialer. Der kan være stor forskel på materialerne og ofte er det netop materialet der kan betyde forskellen for, om et projekt skaber langvarig glæde eller ej.

Kobber er f.eks. ofte et dyrere materiale at vælge, men det er samtidig et af de mest elegante materialer, når det kommer til blik og vi oplever at vores kunder der vælger løsninger i kobber altid får et resultat de er godt tilfredse med.

Hvis du er i tvivl om hvilket materiale du skal vælge til din blik opgave, er du altid velkommen til at kontakte os – vi har mange års erfaring i at guide vores kunder til de helt rigtige løsninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Bred erfaring indenfor blik

Hos Vedbæk VVS – Bedre Bad Vedbæk mestrer vi det gamle håndværk med blik. Vi skaber løsninger i både zink og kobber. Vi udfører både reparationer og hele omlægninger af både skotrender, fodblik og nye tagrender.

Med vores professionelle indstilling og kompetente medarbejdere løser vi blikopgaver i højeste kvalitet. Vi sørger for at opgaven bliver løst indenfor de aftalte rammer. Dvs. til rette tid, kvalitet og pris! Vores kunder er vores levebrød og derfor er det vigtigt for os at vores kunder er glade og tilfredse med det arbejde som vi har udført for dem.

Både blikkenslagerarbejde og pålægning af nyt skifertag kræver en erfaren håndværker – vi har kompetencerne. Tøv ikke med at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at gøre dit projekt til en realitet!

Kontakt os på tlf. eller mail.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.