Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Henrik Fick
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Få råd og tilbud på varmeløsninger

Mange års erfaring med varmeløsninger til boliger

Når det handler om varme og varmeløsninger til boligen, så kan vi klare stort set enhver form for opgave. Herunder løser vi bl.a. opgaver inden for:

  • Kedeludskiftninger – trænger den gamle kedel til en udskiftning, service eller har du øjnene på en helt ny varmekilde. Bedre Bad – Bedre Energi Vedbæk har ekspertisen, og kan til enhver tid bistå dig i udskiftningen. Kontakt os for et uforpligtende besøg, hvor vi besigtiger kedlen, og vurderer hvad der er den mest optimale og økonomiske løsning for dig og din energiøkonomi.
  • Varmeautomatik – få et tjek af din varmeautomatik i hjemmet. Har du de rette løsninger til at åbne og lukke for varmen, og kører det automatisk, så du ikke skal røre en finger eller bekymre dig? Vedbæk VVS kan hjælpe dig med varmeautomatikken, og søger for at dine varmekilder kører så fuldautomatisk som du ønsker det.
  • Solvarme – ønsker du en billig og miljørigtig varmekilde til at varme dit hjem op? Så bør du kigge nærmere på solvarme. Bedre Energi Vedbæk er eksperter i solvarme, og har stor erfaring i opsætning og monitorering af disse solvarmeanlæg. Kontakt os for at få mere info omkring denne miljørigtige varmekilde.
  • Jordvarme – Vi har installeret jordvarme både med udlagte jordvarmeledninger samt lodrette boringer. Vi kan også kigge på dit jordvarmeanlæg og servicere dette, samt installere et nyt hvis du ønsker det. Jordvarme er en god og miljørigtig energikilde, som vi også varmt kan anbefale.
Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Kontakt os for råd og tilbud

“Hurtigt, professionelt og godt håndværk” – er de ord vore kunder har brugt om Bedre Bad – Bedre Energi Vedbæk. Og de ord forpligter! Derfor har vi også stor fokus på, at vores kunder skal være tilfredse, med det arbejde vi leverer – og vi kører ikke før vores udførte arbejde, er udført til efter vores egne høje krav til håndværksmæssig udførelse.

Har du brug for et godt råd og et nøjagtigt tilbud, er vi naturligvis til rådighed. Se mere om vores varme- og energiløsninger her.

Vi er certificeret energivejledere, samt certificeret vådrumsinstallatører. Kontakt Vedbæk VVS, hvis du ønsker kvalitets løsninger og kvalitets håndværk. Vi står altid klar til at hjælpe, og tage imod dine ønsker og drømme.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.