Vi har styr på alt inden for VVS

Hos Vedbæk VVS – Bedre Bad Vedbæk har vi mange års erfaring inden for VVS-faget. Det betyder at vi kan løse enhver opgave, og ved hvad vi snakker om. Når vi løser en VVS opgave sikre vi altid, at udførelsen bliver lavet i højst mulig kvalitet - så løsningen holder i mange år frem. Vi løser alle traditionelle opgaver inden for VVS - herunder:

 • Modernisering/renovering af badeværelser
 • Nye komplette badeværelser/bademiljøer
 • Alt inden for blik: Tagrender, nedløb, inddækninger, facade
 • Etablering af vand-, varme- og sanitetsinstallationer herunder:
  • gulvvarme
  • gaskedler
  • solvarme
  • jordvarme
 • Service- og reparation af vvs- og varmeinstallationer

Vandhaner – du får mange valgmuligheder 

Skal du udskifte dine armaturer/vandhaner (også kaldet blandingsbatteri) – så få et professionelt råd om kvaliteten hos os. 

Der findes utallige valgmuligheder: Sjove, praktiske, moderne, gammeldags, designet af hippe designere – for slet ikke at tale om farverne: blank krom, matkrom, stål, messing, guld – endog juvelbesatte, samt alle regnbuens farver.

Giv det gamle badeværelse en opgradering og spar penge

En renovering af det gamle og slidte badeværelse, kan i første omgang godt være en stor investering. Der er ingen vej uden om, at det koster penge at få renoveret sit gamle badeværelse. Men der er også betydelige summer at spare ved at skifte de gamle rendende armaturer, og ineffektive vandsparesystemer ud med nye og moderne modeller. Et løbende toilet kan koste dig betydelige summer på vandregningen hvert eneste år. Når du henvender dig til Bedre Bad – Bedre Energi Vedbæk, kan du være sikker på at vi kun installerer nye, moderne og effektive modeller. Vores toiletter er ekstra vandbesparende, og sikrer dig det optimale udbytte og et minimum af spild. Det samme gør sig gældende for vores andre badelementer. Er du ude i en totalrenovation, så sikrer vi dig optimal isolering, som holder energien i systemet, og samtidigt giver badeværelset den nødvendige ventilation. Udover at en modernisering af badeværelset er sundt for din økonomi, så kan du også klappe dig selv på skulderen, og vide at din bolig gør det bedste for klimaet. Mindre spildenergi betyder mindre CO2 udledning, hvilket er godt for os alle sammen. Vi kan naturligvis også opgradere dit badeværelse ved at lægge gulvvarme, som virkelig øger badeværelsets komfort. Lyder dette interessant, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer her.

Nyt badeværelse - en totalløsning

Vi lytter til dine ønsker og tager samtidig rummets størrelse og karakter i betragtning, når vi udfører totalløsninger, så ønsker og fysiske rammer forenes. Vi står for design og indretning i tæt samarbejde med dig, så du kan fortælle os om dine ønsker og behov for dit nye badeværelse. Starten på dit nye badeværelse starter med vores gratis badtjek.

Det er din vision og dit bademiljø, det handler om. Du slipper for at tænke på det efterfølgende forløb. Vi styrer entreprisen og koordinerer indsatsen fra eventuelt murer, elektriker, maler med mere. Vi sørger for, at arbejdet sker i den rigtige rækkefølge og at det udføres korrekt første gang! Vi leverer og installerer elementer og komponenter. Dette er hvad vi kalder en totalløsning. Vi tror fuldt og fast på, at dette er den bedste løsningsmetode for vores kunder. Det tillader os, at sikre kunden den absolut højeste kvalitet og service i alle aspekter af projektet.

Bedre Bad Vedbæk er også din samarbejdspartner, hvis dit badeværelse har brug for delvis renovation, reparation eller udskiftning af enkelte dele.

Vi er desuden Certificeret Vådrumsinstallatør, hvilket giver dig en sikkerhed for den nyeste viden inden for muligheder og lovgivning, ud over selvfølgelig et højt fagligt niveau!

Ring til Vedbæk VVS, vi har mange referencer på flotte badeværelser iblandt Rudersdal, Vedbæk, Rungsted, Hørsholm, Holte, Taarbæk, Kokkedal, Virum, Lyngby og omegn.

Her løser vi VVS-opgaver

Vi rådgiver og udfører VVS-opgaver til vores kunder i hele vores markedsområde: Nordøstsjælland – herunder Rudersdal, Vedbæk, Rungsted, Hørsholm, Holte, Taarbæk, Kokkedal, Virum, Lyngby.

Vi håndterer også: