Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Henrik Fick
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Autoriseret VVS-installatør til VVS-arbejde i Vedbæk

Hos Vedbæk VVS – Bedre Bad Vedbæk har vi mange års erfaring inden for VVS-faget. Det betyder at vi kan løse enhver opgave, og ved hvad vi snakker om. Når vi løser en VVS-opgave sikrer vi altid, at udførelsen bliver lavet i højst mulig kvalitet – så løsningen holder i mange år frem. Vi løser alle traditionelle opgaver inden for VVS – herunder:

  • Renovering og modernisering af badeværelse
  • Nye komplette bademiljøer
  • Alt inden for blik: Tagrender, nedløb, inddækninger, facade
  • Etablering af vand-, varme- og sanitetsinstallationer
  • Service og reparation af vvs- og varmeinstallationer
Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Vi klarer både små og store vvs-opgaver

Hos Vedbæk VVS løses alle VVS-opgaver uanset omfang. Vi er klar til at hjælpe når toilettet løber eller når du planlægger at bygge nyt badeværelse. Ingen opgave er for lille eller for stor til os. Så kontakt os i dag. Vi glæder os til at starte et samarbejde med dig.

Her løser vi VVS-opgaver

Vi rådgiver og udfører VVS-opgaver til vores kunder i hele vores markedsområde: Nordøstsjælland – herunder Rudersdal, Vedbæk, Rungsted, Hørsholm, Holte, Taarbæk, Kokkedal, Virum og Lyngby.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani spejl med lys

Spar penge på opgradering af boligen

Der er ingen vej uden om, at det koster penge at opgradere boligen. Men der er også betydelige summer at spare ved at skifte ineffektive vandsparesystemer ud med nye og moderne modeller.

Et løbende toilet kan koste dig betydelige summer på vandregningen hvert eneste år. Når du henvender dig til Bedre Bad – Bedre Energi Vedbæk, kan du være sikker på at vi forhandler de nye, effektive modeller på markedet. I vores udvalg finder du alt i vandbesparende toiletter, som sikrer dig det optimale udbytte og et minimum af vandforbrug.

Det samme gør sig gældende for vores andre badelementer som armaturer og vandhaner. Vi giver dig et utallige af valgmuligheder inden for sjove, praktiske, moderne, gammeldags, designet af hippe designere – for slet ikke at tale om farverne: blankt krom, mat krom, stål, messing, guld – endog juvelbesatte, samt alle regnbuens farver.

VVS til badeværelse

Er du ude i en totalrenovation, så sikrer vi dig optimal isolering, som holder energien i systemet, og samtidigt giver badeværelset den nødvendige ventilation. Udover at en modernisering af badeværelset er sundt for din økonomi, så kan du også klappe dig selv på skulderen, og vide at din bolig gør det bedste for klimaet. Mindre spildenergi betyder mindre CO2 udledning, hvilket er godt for os alle sammen. Vi kan naturligvis også opgradere dit badeværelse ved at lægge gulvvarme, som virkelig øger badeværelsets komfort.

Lyder dette interessant, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer herunder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.