Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Henrik Fick
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Kontakt os

Du kan altid kontakte Bedre Bad – Bedre Energi Vedbæk, hvis du skal bruge en professionel VVS-installatør. Du finder vores åbningstider, telefonnummer samt andre relevante kontaktinformationer her. Du er også velkommen til at skrive til os, hvis det er nemmere for dig. Indtast blot dine oplysninger her på siden, og så vil vi vende tilbage til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig – og du kan se frem til at høre fra os; vi svarer altid hurtigst muligt.

Vi skaber nye badeværelser og bademiljøer i hele Nordøstsjælland – herunder Rudersdal, Vedbæk, Rungsted, Hørsholm, Holte, Taarbæk, Kokkedal, Virum, Lyngby.

Bedre Bad - Bedre Energi - rent drikkevand

Kontaktoplysninger:

Vedbæk VVS A/S

Bygstubben 16
2950 Vedbæk

Du er altid velkomment til at kontakte os på tlf.: 45 89 22 21 elle e-mail: info@vedbaekvvs.dk. Har du hurtige spørgsmål kan du bare ringe inden for vores åbningstider, som du finder herunder. Er dine spørgsmål større vil vi foretrække at du sender en mail, så vi kan give dig et konkret svar på dit spørgsmål.

CVR nr. 28 86 93 55

Åbningstider:

Mandag08.00-16.00
Tirsdag08.00-16.00
Onsdag08.00-16.00
Torsdag08.00-16.00
Fredag08.00-16.00
LørdagLukket
SøndagLukket

Skriv til os:

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.