Ledige jobs

Hos Vedbæk VVS har vi masser af arbejdsopgaver der venter - og kan næsten altid bruge flere gode medarbejdere. Vi er en del af kæden Bedre Bad, og vi søger derfor kompetente og engagerede medarbejdere. 

Vi er et moderne VVS firma med stolte traditioner. Alle vores medarbejdere er faguddannede, opdaterede via efteruddannelser og meget serviceorienterede i forhold til kunderne. Som ansat hos Bedre Bad - Bedre Energi Vedbæk VVS har du gode udviklingsmuligheder i vores frie og uformelle miljø.

Vi er altid interesseret i dygtige fagfolk, som kan medvirke til den fortsatte og løbende udvikling af vores firma. 

Vi tager derfor meget gerne imod din uopfordrede ansøgning. Måske kan du overbevise os om, at du lige har det, som vi faktisk står og mangler.

Så er du en god håndværker, er du selvstændig og god til at holde mange bolde i luften - og har du lyst til at være en del af vores dynamiske og friske team?

– så send et par ord om dig selv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kontakt os pr. telefon på 45 89 22 21.

Vi gemmer din ansøgning

Husk: Enhver ansøgning behandles seriøst og fortroligt – vi gemmer den i vores emnebank i ca. 1 år. Så kan vi ikke tilbyde dig job her og nu, så kan det være at vi kontakter dig på et senere tidspunkt.