Bedre Bad – Bedre Energi

Uanset om du ønsker en renovering af dit badeværelse eller en energioptimering af dit hus, så er vi er parate med løsningsforslag – både til de store ændringer og til de små moderniseringer!

Vores indretningsarkitekt eller energivejleder udarbejder et forslag, der passer dig og er skræddersyet til dine behov. 

Nyt badeværelse?

Drømmer du om et nyt badeværelse, så kan vi hjælpe med masser af inspiration! Vi har mange års erfaring inden for badeværelser, og derfor ligger vi inde med mange tegninger og billeder af allerede udførte badeværelser. 

Gratis Badtjek!

Det er en god idé at starte med et gratis Badtjek, her kommer vi hjem til dig og giver dig uforpligtende inspiration og rådgivning i forhold til dine idéer og rummets muligheder. Book tid allerede i dag! Book nu >>

Energirenovering?

Som Certificeret Energivejleder kan vi gennemgå din bolig og rådgive dig til, hvordan dit hus kan energioptimeres. Læs mere om vores tilgang til bedre energi i din bolig her >>

Totalstyring

Vi styrer alle i vores håndværkerteam: Murer, tømrer, maler, elektriker og glarmester. Du har dermed kun én kontaktperson i hele forløbet. 

Højt designkvalitet

Vi benytter et netværk at producenter, der alle står inde for deres produkters kvalitet. Som Bedre Bad – Bedre Energi ekspert, ved vi naturligvis at produkterne er af høj kvalitet både hvad kvalitet og design angår!

Se mere om Bedre Bad – Bedre Energi her

Læs mere: