Service til private i Vedbæk & omegn

Uanset om du ønsker en renovering af dit badeværelse eller en energioptimering af dit hus, så er vi er parate med løsningsforslag – både til de store ændringer og til de små moderniseringer!

Vores indretningsarkitekt eller energivejleder udarbejder et forslag, der passer dig og er skræddersyet til dine behov.

Nyt badeværelse?

Drømmer du om et nyt badeværelse og renovering af badeværelse, så kan vi hjælpe med masser af inspiration! Vi har mange års erfaring inden for badeværelser, og derfor ligger vi inde med mange tegninger og billeder af allerede udførte badeværelser. Læse videre her på siden og lær mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Gratis Badtjek!

Når du er fastlåset på renovering af badeværelse, så kan vi anbefale at du bestiller et Gratis Badtjek. Her kommer vi hjem til dig og giver dig uforpligtende inspiration og rådgivning i forhold til dine idéer og muligheder for badeværelsesrenovering, udbygning eller omlægning. Book tid allerede i dag! Book her >>

Energirenovering?

Som Certificeret Energivejleder kan vi gennemgå din bolig og rådgive dig til, hvordan dit hus kan energioptimeres. Læs mere om vores tilgang til Bedre Energi i din boligen. Hvis du er i markedet for kedeludskiftninger, varmeautomatik, solvarme eller jordvarme, så kan du læse mere herom.

Totalstyring af projektet

Vi arbejder med større projekter og vi laver gerne en totalløsning på din opgave. Her er vi med allerede fra planlægningsfasen samt styring af alle øvrige håndværkere såsom murer, tømrer, maler, elektriker og glarmester. Vi tager hånd om hele projektet fra A-Z og du har dermed kun én kontaktperson i hele byggeprojektet.

Højt designkvalitet

Vi benytter et netværk at producenter, der alle står inde for deres produkters kvalitet. Som Bedre Bad – Bedre Energi ekspert, ved vi naturligvis at produkterne er af høj kvalitet både hvad kvalitet og design angår!

Så hvis du står og ønsker et nyt badeværelse, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at guide og rådgive dig, til den bedste løsning. 

Læs mere: