Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Henrik Fick
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Service til private i Vedbæk & omegn

Uanset om du ønsker en renovering af dit badeværelse eller en energioptimering af dit hus, så er vi er parate med løsningsforslag – både til de store ændringer og til de små moderniseringer!

Vores indretningsarkitekt eller energivejleder udarbejder et forslag, der passer dig og er skræddersyet til dine behov.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Nyt badeværelse?

Drømmer du om et nyt badeværelse og renovering af badeværelse, så kan vi hjælpe med masser af inspiration! Vi har mange års erfaring inden for badeværelser, og derfor ligger vi inde med mange tegninger og billeder af allerede udførte badeværelser. Læse videre her på siden og lær mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Gratis Badtjek!

Når du er fastlåset på renovering af badeværelse, så kan vi anbefale at du bestiller et Gratis Badtjek. Her kommer vi hjem til dig og giver dig uforpligtende inspiration og rådgivning i forhold til dine idéer og muligheder for badeværelsesrenovering, udbygning eller omlægning. Book tid allerede i dag!

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Energirenovering?

Som Certificeret Energivejleder kan vi gennemgå din bolig og rådgive dig til, hvordan dit hus kan energioptimeres. Læs mere om vores tilgang til Bedre Energi i din boligen. Hvis du er i markedet for kedeludskiftninger, varmeautomatik, solvarme eller jordvarme, så kan du læse mere herom.

Totalstyring af projektet

Vi arbejder med større projekter og vi laver gerne en totalløsning på din opgave. Her er vi med allerede fra planlægningsfasen samt styring af alle øvrige håndværkere såsom murer, tømrer, maler, elektriker og glarmester. Vi tager hånd om hele projektet fra A-Z og du har dermed kun én kontaktperson i hele byggeprojektet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Duravit toilet - Kriss håndklædetørrer

Højt designkvalitet

Vi benytter et netværk at producenter, der alle står inde for deres produkters kvalitet. Som Bedre Bad – Bedre Energi ekspert, ved vi naturligvis at produkterne er af høj kvalitet både hvad kvalitet og design angår!

Så hvis du står og ønsker et nyt badeværelse, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at guide og rådgive dig, til den bedste løsning.

Læs mere:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.