Inspiration til dit badeværelse

Mangler du inspiration til badeværelset? Så er du havnet det rette sted. Hos Bedre Bad Vedbæk er vi eksperter i renovering og optimering af bademiljøer i alle størrelser. Vi har altid en lang række af ideer til badeværelset, og deler gerne ud af dem.

Se de fuldt istandsatte badeværelser - Her kan du se et udvalg af de badeværelser vi kan lave for vores kunder, de er alle tilpasset kundens egne ønsker og behov.  

I inspirationsfasen kan vi fortælle om prioriteringer og hjælpe med at afdække ønsker, så alle gode idéer kommer på bordet. Vi rådgiver ned i de mindste detaljer for at opfylde alle ønsker til dit nye badeværelse. Vi samler alle trådene omkring badet. Det er en god idé, hvis man har overvejet de økonomiske rammer, så vi i fællesskab kan få det optimale ud af budgettet, når der skal bygges nyt eller det gamle badværelse skal renoveres. 

Start med at book os til et gratis badtjek, og vi kan gå det hele igennem. Book her >>

Se vores spændende løsninger

At renovere badeværelset er faktisk en stor beslutning og et stort arbejde. Her på siden kan du lade dig inspirere, af nogle af vores seneste badeværelses-projekter og finde tips til en personlig badløsning. Det er uanset om du er på jagt efter en totalrenovering og forbedring af badeværelset, eller om du bare vil inspireres til små, men mærkbare forbedringer af badeforholdene i husstanden.

Bedre Bad Vedbæk kan hjælpe dig uanset hvad og tager hellere end gerne del i at vise det nyeste udstyr til badeværelset frem, og rådgive dig og din familie i hvilke vandhaner og håndvaske der er de bedste på markedet.

Gennem vores medvirken i den landsdækkende kæde Bedre Bad - Bedre Energi har vi skabt utallige badeværelsesløsninger rundt i det danske land. Klik her for at få inspiration, ved at se Bedre Bads tidligere referencer og bliv inspireret til indretning af badeværelset og dit nye bademiljø.

Læs mere: