Brusesystemer

At nyde et bad uden temperatursvingninger er skønt! Det er du sikret med vores nye produkter: De nye brusere og termostatbatterier sikrer både temperatur og sparer samtidig på vandforbruget.

Vi kan levere et nyt komplet brusesæt med termostat, stort brusehoved og eventuelt en håndbruser. Vi sørger selvfølgelig for monteringen - så skal du blot læne dig tilbage og vente på at kunne nyde et dejligt varmt bad, hvor du tilligemed kan spare penge på din vandregning.

Wellness i hverdagen

I den travle hverdag er de de små ting, som gør at man har overskud. Et funktionelt badeværelse, der opfylder alle ens ønsker kan være medvirkende til at man opnår højere livsglæde. For mange enten starter dagen med et brusebad eller dagen slutter med et brusebad, men de fleste er slet ikke klar over hvad et moderne badeværelse kan tilbyde. Vælg f.eks. et komplet brusesystem med et bredt brusehoved i enten firkantet eller rund form. Moderne teknologi gør, at brusehoveder i dag kan indstilles i et væld af spraymønstre – lige fra store, luftige dråber til bløde, varme stråler eller en målrettet, masserende strøm. Og selvfølgelig med den seneste vandbesparende teknologi. 

Du behøver faktisk ikke selv at skulle udskifte badeværelset for at få velvære i hverdagen. For meget bøvl er bare grobund til irritation. Kontakt Bedre Bad - Bedre Energi Vedbæk VVS for et godt tilbud på en totalløsning der indebærer levering, montering og installering.

Find den bruseløsning og brusesæt der passer præcist til dig og din familie på Bedre Bads webshop.

Læs mere: