Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Henrik Fick
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Køb Brusesystemer i Webshoppen

Vi kan levere et nyt komplet brusesæt med termostat, stort brusehoved og eventuelt en håndbruser. Vi sørger selvfølgelig for monteringen – så skal du blot læne dig tilbage og vente på at kunne nyde et dejligt varmt bad, hvor du tilligemed kan spare penge på din vandregning.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser

Nyd et bad uden temperatursvingninger

At nyde et bad uden temperatursvingninger er skønt! Det er du sikret mod, når du køber vores produkter: De nye brusere og termostatbatterier sikrer både temperaturen og sparer samtidig på vandforbruget. Endvidere er du sikret korrekt installation af den kyndige montør, der følger med i prisen.

Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Wellness i hverdagen

I den travle hverdag er de de små ting, som gør at man har overskud. Et funktionelt badeværelse, der opfylder alle ens ønsker kan være medvirkende til at man opnår højere livsglæde. For mange enten starter dagen med et brusebad, eller dagen slutter med et brusebad, men de fleste er slet ikke klar over hvad et moderne badeværelse kan tilbyde. Vælg f.eks. et komplet brusesystem med et bredt brusehoved i enten firkantet eller rund form. Moderne teknologi gør, at brusehoveder i dag kan indstilles i et væld af spraymønstre – lige fra store, luftige dråber til bløde, varme stråler eller en målrettet, masserende strøm. Og selvfølgelig med den seneste vandbesparende teknologi.

Du behøver faktisk ikke selv at skulle udskifte badeværelset for at få velvære i hverdagen. For meget bøvl er bare grobund til irritation. Kontakt Bedre Bad – Bedre Energi Vedbæk VVS for et godt tilbud på en totalløsning der indebærer levering, montering og installering.

Find den bruseløsning og brusesæt der passer præcist til dig og din familie på Bedre Bads webshop.

Vi leverer og installere brusesystemer for vores kunder i Nordøstsjælland – herunder Rudersdal, Vedbæk, Rungsted, Hørsholm, Holte, Taarbæk, Kokkedal, Virum og Lyngby.

Ring til os på tlf. eller mail og lad os hjælpe dig med gode råd og et uforpligtende tilbud

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.