Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Henrik Fick
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Gratis Badtjek

God start på et nyt badeværelse

Ønsker du en god start på dit badeværelsesprojekt, så anbefaler vi altid at du benytter dig af vores gratis badtjek. Det er gratis og helt uforpligtende for dig, så du har altså ikke noget at miste ved at benytte dig af vores mulighed for et badtjek.

Ønsker og behov er individuelle og det samme er vores kunder, som ønsker at lave nyt badeværelse eller forny det gamle. Det kan være forskellige krav til funktionaliteten, design og materialer, som gerne skal leve op til dine forventninger. Dertil kommer alle de forskellige og moderne løsninger der findes på markedet – vi forstår i hvert fald godt hvis det kan være svært at bevare overblikket med så mange forskellige muligheder. Men med et gratis badtjek fra os kan vi hjælpe dig med at holde styr på alt dette og sikre dig at alle muligheder har været med i overvejelserne inden der bliver truffet et valg.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_service-vejledning-rådgivning

Få foretaget et uforpligtende og gratis badtjek

Hos Vedbæk VVS, er et gratis Badtjek ganske uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst. Vi har mange års erfaring med og har udført mange badtjek gennem årene. For hvert badtjek vi laver, øges vores viden, hvilket sikre dig at vi har den nyeste viden og tendenser for øje, når vi hjælper dig med dit badeværelse. Ved booking at et gratis badtjek, kommer vi hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse. Ud fra det, fortæller vi dig om de forskellige muligheder, for eksempel:

 • Udvidelse
 • Omlægning
 • Totalrenovering

Og endelig, tager vi en snak om dine ønsker og behov. Gennem dialog med kunden og fælles sparring, kan vi sørge for at du får et badeværelse, som du vil nyde at bruge hver dag, de næste mange år. Husk at et badtjek er helt gratis og derfor ikke koster dig andet end lidt af din tid, som i sidste ende er givet godt ud for at finde frem til hvilke løsninger der skal vælges til badeværelset. Selvom et badtjek hos Vedbæk VVS er helt uforpligtende og gratis, så gør vi os stadig umage og hjælper dig efter bedste evne til at finde den helt rigtige løsning til dig og dit badeværelse. Vi håber på at vi kan være med til at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed og det starter alt sammen med et badtjek. Nogle af de ting vi kan hjælpe med for at du kan få ro på dine overvejelser, er blandt andet;

Planlægning af selve projektet – vi tilbyder totalentrepriser, hvor vi står fra det hele, så det eneste du skal gøre, er at tage beslutningerne og så udfører vi arbejdet.

Overvejelse af alternativer – mulighederne er mange når dit nye badeværelse skal indrettes. Bare en så simpel ting som toilettet, findes i alverdens forskellige modeller. Vandbesparende, med douchefunktion, væghængt, gulvstående og meget mere. Vi sørger for at du kender alle alternativer.

Valg af materialer – sidst men ikke mindst spiller materialerne en væsentlig rolle både i pris, men også i forhold til hvor let det er at vedligeholde og så selvfølgelig udseendet.

Book et gratis Badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

  Bliv tilfreds med dit badeværelse

  Du spørger måske hvorfor du skal vælge at få et badtjek inden du går i gang med dit badeværelsesprojekt? Når du får et badtjek, kan du være sikker på at få det fulde overblik over alle de moderne og praktiske løsninger, som findes på markedet. Når du har et overblik over hvilke muligheder der er tilgængelige for dig, er det nemmere at træffe en beslutning som du bliver glad for i mange år ud i fremtiden.

  Badeværelset er det dyreste rum i boligen at renovere pr. kvadratmeter og kræver derfor en større investering. Samtidig er det et rum som de fleste sætter høje forventninger og krav til, da det netop er et rum der bliver brugt på daglig basis og selvfølgelig skal fungere funktionelt for hele familien. For at dine badeværelsesdrømme og forventninger kan gå op i en højere enhed, er det helt essentielt at du bliver præsenteret for samtlige løsninger der findes, som er mulige for dit badeværelse. Alt dette er du sikret med et badtjek.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.