Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Henrik Fick
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Gratis Energiberegning til alle boligejere

Beregn boligens energimærke her!

Energiberegning af hus

Lav en energiberegning og se hvor stor en besparelse og værdiforøgelse du kan opnå ved at energioptimere på dit hus! Energimærkning spiller en stadig større rolle ved bolighandel og ikke mindst boligværdien.

Vi har gjort det nemt for dig at beregne hvor meget du, alt andet lige, kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Indtast det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh.

Vores gratis energiberegning giver dig et indledende overblik over din boligs besparelsespotentiale ved energioptimering.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Energirådgivning baseret på beregning

Hvis der er udsigt til betydelige besparelser på forbruget af energi, så kan du få energirådgivning af en af vores lokale eksperter i energioptimering og energirenovering. Vi kalder det et Energitjek – og her giver vores Certificeret Energivejleder et overblik over energiforbruget i detaljer samt forslag til, hvordan du med ændringer og energiforbedringer kan opnå besparelser på budgettet og øge din boligværdi gennem energioptimering.

Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Din beregning starter her!

 OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

m2
Bedre Bad - Bedre Energi - Bryggers energi

Bedre Energi Vedbæk er eksperter i jordvarme, varmepumper, solceller, pillefyr og mange andre energi- og varmeløsninger, se her. Hvis du, ud fra vores energiberegning, kan se mulige energi besparelser og fordele ved energioptimering af hus, så kan du altid kontakte Bedre Bad – Bedre Energi Vedbæk og høre mere om et af vores Energitjek.

Læs mere:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.