Gulvvarme øger boligens komfort

Forøg boligens komfort og værdi med gulvvarme. Så er du også sikret en opvarmningsform, der faktisk er billigere end den har ry for at være. Med gulvvarme får du en jævn fordeling af varmen og sikrer en behagelig temperatur i hele boligen. 

Der er mange fordele ved at vælge gulvvarme:

  • Boligen opvarmes jævnt
  • Varmeforbruget er mindre, så du sparer penge
  • Er energibesparende, da du bruger mindre varme
  • Ingen fodkulde, heller ikke i de koldere måneder
  • Frihed til indretning uden at skulle tage højde for radiatorer

Perfekt varmefordeling i hele boligen

Gulvvarme sikrer en perfekt fordeling af varmen i det enkelte rum langt bedre end ved brug af den traditionelle radiator. Det sker faktisk så godt, at du kan skrue lidt ned for temperaturen. Har du gulvvarme, så sker opvarmningen nemlig nedefra i rummet – og ikke oppefra som med en radiator. 

Facts: En temperaturindstilling på 20 grader på din gulvvarme, vil faktisk føles som om rummets temperatur er 22 grader.

Når du installerer gulvvarme kan du altså se frem til at fyre lidt mindre – og det kan du spare energi og penge ved.

Mere frihed i indretningen

Undgå de gamle radiatorer og få mere plads til indretningen. Med gulvvarme kan du nemlig ”skrotte” de pladskrævende radiatorer. Gulvvarme kan installeres i hele huset - det gælder alt fra dit badeværelse til stuen og køkkenet. Derudover kan du hverken se eller høre gulvvarmen. Det eneste synlige er det lille termostat, som ofte også er trådløs. Du slipper derfor for at have synlige ledninger. Alle installationer til gulvvarmen samles i et skab.

Gulvarme til forskellige typer gulvbelægning

Gulvvarme kan stortset ligge under alle typer gulvbelægning. Du kan både finde trægulve, linoleum, vinyl, kork, gummi, laminat, klinker og fliser som tåler gulvvarme. Spørg os endelig, hvis du er i tvivl om noget vedrørende gulvvarme og gulvbelægning.

Hvad er prisen på et gulvvarmeanlæg?

Prisen på dit nye gulvvarmeanlæg er svær at præcisere nøjagtigt. Prisen afhænger nemlig af mængden af arbejdet, der skal udføres. Er det for eksempel nødvendigt at opbryde dit gamle gulv og etablere et nyt gulv efterfølgende? Derudover kan det afhænge af mængden af den påkrævede isolering, således du får mest ud af dit nye gulvvarmeanlæg.

Hos Vedbæk VVS, Bedre Bad - Bedre Energi har du altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud inden vi igangsætter et projektforløb. Hos os er du sikret at få dit nye gulvvarmeanlæg installeret til aftalte tidspunkt, i høj kvalitet og til den aftalte pris.

Her installerer vi gulvvarme

Vi rådgiver om og etablere gulvvarme til kunder i store dele af Nordøstsjælland – herunder Rudersdal, Vedbæk, Rungsted, Hørsholm, Holte, Taarbæk, Kokkedal, Virum, Lyngby.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre mere. Du finder vores kontaktinformationer her

Læs mere: