Service og installation af naturgasanlæg

En ren og nem energikilde

Hvis din olie- eller gaskedel er gammel og slidt, kan den være for dyr i drift. Har du mistanke om at din nuværende varmeløsning ikke fungere optimalt, så lad os give dig et godt tilbud på udskiftning til et moderne naturgasanlæg. Der er penge at spare med en ny energirigtig gaskedel. Vi siger det bare lige ganske hurtigt: Naturgas! Det holder og du vil ikke blive ked af skiftet fra din eksisterende varmekilde til denne rene og mere miljøvenlige varmekilde, hvor organisk materiale bliver omdannet til naturgas, som bliver sendt ud til forbrugerne rundt om i det danske land. Naturgas dannes ved at naturen i millioner af år har arbejdet med organismerne og ved at naturen har gået naturens gang, så er der dannet gas som kan bruges til afbrænding og dermed skabe en miljørigtig varmekilde.

Ønsker du at gå over til naturgas fra anden energiform?

Vi kan dimensionere præcist efter dine behov og installere et moderne naturgasanlæg hos dig, som giver dig en række fordele. Du kan på denne side læse mere omkring fordelene, men værd at nævne er den stabile og billige varme. Derudover kan det nævnes at naturgas er en yderst miljøvenlig varmekilde eftersom at naturen selv har stået for bearbejdningen så gassen er klar til forbrænding og dermed klar til at skabe varme ude i de danske hjem.

Naturgas giver dig ren og miljøvenlig energi – og dagens moderne naturgasanlæg er både stabile i drift og med en høj grad af sikkerhed.

Kvalitetssikre mærker

Vi fører mange af de anerkendte kvalitets produkter på markedet.

Gasfyrs-service 

Et velserviceret anlæg kører optimalt og mest økonomisk. Lad Bedre Bad - Bedre Energi Vedbæk stå for vedligeholdelsen. Vi er eksperter og ved hvordan disse naturgasanlæg fungerer bedst og kører mest optimalt. Lad Vedbæk VVS stå for vedligeholdelsen og koncentrér dig om livets andre og mere behagelige gøremål; såsom at nyde varmen fra dit naturgasanlæg.  

Og skulle uheldet være ude, så kan vi give dig sikkerhed for en hurtig serviceindsats. I vagtsæsonen har vi åbent helt til kl. 22.00.

Vi udfører naturgasanlæg og service her

Vi rådgiver og udfører energieffektive løsninger inden for naturgas til vores kunder i hele vores markedsområde: Nordøstsjælland – herunder Rudersdal, Vedbæk, Rungsted, Hørsholm, Holte, Taarbæk, Kokkedal, Virum, Lyngby.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller vil modtage et uforpligtende tilbud på naturgas. Vi sidder klar til at hjælpe dig - og rykker ud til installering af ny gaskedel, service eller lignende.

Læs mere: