Vi kan lave dit nye badeværelse

Drømmer du om at bygge et nyt badeværelse? Hos Bedre Bad & Energi - Vedbæk VVS A/S hjælper dig med at skabe dit drømmebadeværelse. Et nyt badeværelse er noget, som mange af os går og drømmer om, men det kan være svært at komme i gang. Det kan på mange punkter virke uoverskueligt, at skulle begynde at renovere det gamle badeværelse og finde ny inspiration. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med, at komme godt godt i gang!

Vi har mange års erfaring i at lave nye badeværelser, der opfylder alle ønsker og behov i husstanden. Et nyt badeværelse bør indeholde funktionalitet, som gør hverdagen nemmere. Samtidig skal det også være lavet i et design, der matcher din personlighed og stil, hvor der er brugt sanitetsprodukter og materialer af den bedste kvalitet. Det kan vores kompetente medarbejdere hjælpe dig med at opnå.

Hele vores medarbejderstab består af professionelle og fagudlærte folk, der har mange års erfaring inden for netop deres arbejdsområde. Det gør, at vi er klædt utrolig godt på til at hjælpe vores kunder med at skabe et personligt nyt badeværelse, der rummer komfort og funktionalitet i et lækkert design.

Dit personlige bademiljø

Besøg os og lad os præsentere dig for forskellige løsninger, produkter og idéer. Få en snak om dine personlige ønsker og behov. Fortæl os også om de økonomiske rammer for dit nye badeværelse. Sammen finder vi frem til den bedste løsning til netop dit badeværelse. Vi lytter til alle dine behov og ønsker, og bruger dem til at forme den bedst mulige løsning, der opfylder disse.

Kun de bedste produkter

Hos Vedbæk VVS, Bedre Bad - Bedre Energi går vi meget op i kvalitet. Da badeværelset er et rum, der hyppigt bliver brugt, er det vigtigt at inventaret er holdbart.

Derfor arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter og -løsninger til badeværelser. Det betyder at godt håndværk samt kombinationen af materialer og teknik matcher godt, hvilket er afgørende for levetiden og funktionaliteten af dit nye badeværelse.

Flere løsningsforslag

Hos os får du en række forslag og du får dermed flere valgmuligheder. Vi sørger for, at de rammer din stil og smag – og netop med de funktionaliteter, som du og din familie stiller krav om til et nyt badeværelse.

Vi glæder os til dialogen og samarbejdet med dig og ser frem til slutresultatet: Et funktionelt og flot bademiljø, som du indtil videre kun har drømt om!

I samarbejde med Bedre Bad kan vi udføre en bred vifte af forskellige badeværelsesløsninger, enten totalt nybyg, en ombygning eller renovation af badeværelset. Hvis du søger nyt badeværelse inspiration, kan vi anbefale at du samler inspiration til nyt badeværelse i vores udvalg af badeværelsesløsninger her.

Finder du noget du kan lide, kan vi bruge det som en reference til at lave noget der minder om til dig, med dine ønsker taget med indover renovationen af dit badeværelse.

Forside-badevrelse-eksklusivt-luksus-stort-nyt-bedre-bad-inspiraion-foto-billied-lj-vvs

Her skaber vi badeværelser og lækre bademiljøer

Vi skaber nyt badeværelse og funktionelle bademiljøer i hele Nordøstsjælland – herunder Rudersdal, Vedbæk, Rungsted, Hørsholm, Holte, Taarbæk, Kokkedal, Virum, Lyngby.

Læs mere: