Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Henrik Fick
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Vi kan lave dit nye badeværelse

Drømmer du om at bygge et nyt badeværelse? Hos Bedre Bad & Energi – Vedbæk VVS A/S hjælper vi dig med at skabe dit drømmebadeværelse. Et nyt badeværelse er noget, som mange af os går og drømmer om, men det kan være svært at komme i gang. Det kan på mange punkter virke uoverskueligt, at skulle begynde at renovere det gamle badeværelse og finde ny inspiration. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med, at komme godt godt i gang!

Vi har mange års erfaring i at lave nye badeværelser, der opfylder alle ønsker og behov i husstanden. Et nyt badeværelse bør indeholde funktionalitet, som gør hverdagen nemmere. Samtidig skal det også være lavet i et design, der matcher din personlighed og stil, hvor der er brugt sanitetsprodukter og materialer af den bedste kvalitet. Det kan vores kompetente medarbejdere hjælpe dig med at opnå.

Hele vores medarbejderstab består af professionelle og fagudlærte folk, der har mange års erfaring inden for netop deres arbejdsområde. Det gør, at vi er klædt utrolig godt på til at hjælpe vores kunder med at skabe et personligt nyt badeværelse, der rummer komfort og funktionalitet i et lækkert design.

Dit personlige bademiljø

Når du besøger os, åbner vi dørene til en verden af forskellige løsninger, produkter og idéer til dit nye badeværelse. Vores mål er at skabe det perfekte personlige bademiljø, der afspejler dine individuelle ønsker og behov. Vi ønsker at forstå dine visioner og lytte til dine tanker, samtidig med at vi tager hensyn til de økonomiske rammer for projektet. Ved at inddrage dig i processen og lade dig fortælle om dine behov, kan vi sammen finde frem til den bedst mulige løsning til netop dit badeværelse. Vores erfarne team af specialister vil bruge din feedback til at skabe et unikt rum, der ikke kun er funktionelt, men også smukt og personligt.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i guld

Kun de bedste produkter

Hos Vedbæk VVS, Bedre Bad – Bedre Energi, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi forstår, at badeværelset er et af de mest anvendte rum i hjemmet, og derfor er det afgørende, at inventaret er af højeste holdbarhed og kvalitet. Vi samarbejder kun med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter og -løsninger til badeværelser. Vi sikrer, at vores produkter lever op til vores strenge standarder og opfylder dine forventninger.

Vores dedikation til kvalitet betyder, at vi kun vælger de bedste produkter, der er kendt for deres holdbarhed og funktionalitet. Ved at bruge materialer af høj kvalitet og den nyeste teknologi sikrer vi, at dit nye badeværelse ikke kun ser fantastisk ud, men også opretholder sin funktionalitet og æstetik i mange år fremover. Vi ønsker, at du skal kunne nyde dit badeværelse uden bekymringer og med fuld tillid til de valg, vi har truffet sammen.

Flere løsningsforslag

Hos os får du en række forslag og du får dermed flere valgmuligheder. Vi sørger for, at de rammer din stil og smag – og med netop de funktionaliteter, som du og din familie stiller krav om til et nyt badeværelse.

Vi glæder os til dialogen og samarbejdet med dig og ser frem til slutresultatet: Et funktionelt og flot bademiljø, som du indtil videre kun har drømt om!

I samarbejde med Bedre Bad kan vi udføre en bred vifte af forskellige badeværelsesløsninger, enten totalt nybyg, en ombygning eller renovation af badeværelset. Hvis du søger nyt badeværelse inspiration, kan vi anbefale at du samler inspiration til nyt badeværelse i vores udvalg af badeværelsesløsninger her.

Finder du noget du kan lide, kan vi bruge det som en reference til at lave noget der minder om til dig, med dine ønsker taget med indover renovationen af dit badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Her skaber vi badeværelser og lækre bademiljøer

Vi skaber nyt badeværelse og funktionelle bademiljøer i hele Nordøstsjælland – herunder Rudersdal, Vedbæk, Rungsted, Hørsholm, Holte, Taarbæk, Kokkedal, Virum, Lyngby.

Læs mere:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.