Toiletter

Udvalget er stort – vi har det!

Toilettet er en integreret del af badeværelsets indretning og skal dermed designmæssigt passe ind i forhold til rummets badeværelsesmøbler. Med det rigtige toilet kan du understøtte det designmæssige udtryk, som du ønsker. For du ønsker det individuelle badeværelse.

Tag en snak med os – vi har helt sikkert løsningen til dig.

Toiletter med forskellige funktioner

Hos Bedre bad Vedbæk kan du ikke blot få det enkle toilet med grundlæggende funktioner.  Vi giver dig også mulighed for at vælge et toilet med udvidede specialfunktioner som f.eks.:

  • Berøringsfri skyl: Før din hånd over sensoren på toppen af toilettet, så aktiveres skyllefunktionen. En god hygiejnisk løsning, som eliminerer spredning af bakterier.
  • Vandsparefunktion: Vandbesparende toiletter er udført med lavt og højt skyl. Du kan med tilpasning af skyllemængden spare litervis af vand og derfor mange penge på vandregningen årligt.
  • Dusch-funktion: Toiletter fra Geberit tager hul på en helt ny generation af toiletter. Dit toiletbesøg afsluttes ved at toilettet nænsomt og med lunt vand rengør dig med en blid stråle.

Er det gamle toilet en vandsluger?

Et ældre toilet kan koste dig mange kroner. Løber toilettet kan det koste mange penge i spildte liter vand.

 

Facts:

  • Et løbende toilet kan betyde, at 400.000 liter rent drikkevand løber direkte i kloakken. Prisen for det:  10.000 kr. på årsbasis.
  • Løber toilettet så lidt, at det ikke kan ses med det blotte øje, kan det betyde en ekstra regning på op til 2.500 kr. om året.

For den pris kan du faktisk få et nyt, moderne og økonomisk toilet.

Med et nyt moderne toilet er vandmængden reduceret– og du kan vælge mellem højt og lavt skyl. Her kan der virkelig spares på husets vandforbrug! 

Tjek vores webshop

Du kan se udvalget af toiletter på vores webshop her. Husk: Alle viste priser er for toilet, levering og montering. Du får naturligvis garanti med – også for korrekt udført montage.

Vi leverer toiletter her

Vi leverer toiletter til kunder i hele vores markedsområde:Nordøstsjælland – herunder Rudersdal, Vedbæk, Rungsted, Hørsholm, Holte, Taarbæk, Kokkedal, Virum, Lyngby.

Ring til os allederede i dag på tlf.: 45 89 22 21 og lad os hjælpe dig!

Læs mere om badeværelser: