Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Henrik Fick
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Mangler du et nyt toilet?

Udvalget er stort – vi har det!

Toilettet er en integreret del af badeværelsets indretning og skal dermed designmæssigt passe ind i forhold til badeværelsesmøblerne og de øvrige detaljer i rummet. Med det rigtige toilet kan du understøtte det designmæssige udtryk, som du ønsker. Find et toilet der opfylder dine krav her i webshoppen.

Tag en snak med os – som Certificeret Vådrumsinstallatør og VVS installatører med mange års erfaring har vi helt sikkert løsningen til dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Sela Douchetoilet

Toiletter med forskellige funktioner

Hos Bedre bad Vedbæk kan du få meget mere end bare det enkle toilet med grundlæggende funktioner. Her får du også mulighed for at vælge et smart toilet med udvidede specialfunktioner som f.eks:

 • Berøringsfrit skyl:
  Før din hånd over sensoren på toppen af toilettet, så aktiveres skyllefunktionen. En god hygiejnisk løsning, som eliminerer spredning af bakterier.
 • Vandsparefunktion:
  Vandbesparende toiletter er udført med lavt og højt skyl. Du kan med tilpasning af skyllemængden spare litervis af vand og derfor mange penge på vandregningen årligt.
 • Dusch toiletter:
  Toiletter fra Geberit tager hul på en helt ny generation af toiletter. Dit toiletbesøg afsluttes ved at toilettet nænsomt og med lunt vand rengør dig med en blid stråle.
Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit væghængt douchetoilet - Vola toilet tilbehør

Er det gamle toilet en vandsluger?

Et ældre toilet bruger rigtig meget vand sammenlignet med nye, moderne toiletter med vandsparefunktion. Et toilet som løber, kan koste mange penge i spildte liter vand. Derfor anbefaler vi et nyt toilet, som sparer på vandet og reducerer vandregningen.

Her er nogle overraskende facts fra Energistyrelsen:

 • Et løbende toilet kan i værste tilfælde betyde, at 1100 liter rent drikkevand løber direkte i kloakken hver dag – eller 400.000 liter/året. Prisen for denne mængde vand er ca. 28.500 kr om året.
 • Hvis toilettet løber så lidt, at det ikke engang bemærkes, så spildes der alligevel  gennemsnitligt 275 liter rent drikkevand direkte i kloakken – eller 100.000 liter/året. Det er en ekstraregning på ca. 7.200 kr. om året.

For disse priser kan du faktisk få et nyt, moderne og økonomisk toilet – vel at mærke inklusiv levering og montering hos Bedre Bad Vedbæk. Med et nyt moderne toilet er vandmængden reduceret – og du kan vælge mellem lavt og stort skyl. Her kan der virkelig spares på husets vandforbrug!

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Meta douchetoilet - VOLA toiletrulleholder og toiletbørste

Tjek vores webshop

Du kan se udvalget af bl.a. Ifö og Geberit toiletter på vores webshop herunder. Husk: Alle viste priser er for toilet, levering og montering. Du får naturligvis garanti på produktet og garanti for korrekt udført montage.

Vi leverer toiletter her

Vi leverer og installere toiletter for vores kunder i lokale dele af Nordøstsjælland – herunder Rudersdal, Vedbæk, Rungsted, Hørsholm, Holte, Taarbæk, Kokkedal, Virum, Lyngby.

Ring til os allerede i dag på tlf. eller mail og lad os hjælpe dig med gode råd og et uforpligtende tilbud.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.