Vandhaner og blandingsbatterier

En ny vandhane (også kendt som armatur og blandingsbatteri) der er letbetjent og funktionsdygtigt, er til daglig glæde. De findes i alle prisklasser og med forskellige funktioner – f.eks. de nye berøringsfrie typer, hvor du kan fastindstille vandtemperatur og den tid, hvor hanen skal være åben. Det kan spare mange penge. Den berøringsfrie vandhane betyder endvidere en langt bedre hygiejne i badeværelset.

Her finder du mulighederne

Er der blot tale om en udskiftning, en delrenovering eller skal du i gang med det helt store projekt med nyt, komplet badeværelse? Vi har hvad du skal bruge inden for vandhaner, armaturer og blandingsbatterier til badeværelset.

Hos Bedre bad Vedbæk kan du få det store udvalg præsenteret. Kig ind og lad os vise dig det store sortiment af vandhaner til badeværelset.

Du kan finde alle stilarter og mærker (naturligvis alle de kendte), med forskellige indbyggede funktionaliteter og i alle prisklasser.

Se også vores webshop

Tjek også vores webshop her og find netop de vandhaner/blandingsbatterier, som passer til din smag og økonomi.

Bemærk: Alle vores priser på produkterne er inklusiv levering og montering samt garanti på produkt og korrekt udført arbejde.

Her leverer vi 

Vi leverer vandhaner og blandingsbatterier til kunder i hele vores markedsområde: Nordøstsjælland – herunder Rudersdal, Vedbæk, Rungsted, Hørsholm, Holte, Taarbæk, Kokkedal, Virum og Lyngby.

Se vores seneste inspirationskatalog her, og kontakt os gerne på tlf. 45 89 22 21 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du har spørgsmål. 

Læs mere: