Vi kan optimere dit energiforbrug af Varme og Energi

Vi er eksperter, når det kommer til boligens energisystem og vi kan rådgive dig om den energiform, som giver dig de bedste besparelser og største komfort.

  • Skal du have nyt varmesystem?
  • Skal du have nye radiatortermostater? 
  • Overvejer du sol- eller jordvarme? 

Start med uvildigt energitjek af din bolig

Bestil et energitjek, som betyder at du booker et møde med en af vores energivejledere. Vi gennemgår hele din bolig for at kunne lave en komplet vurdering af mulighederne for energioptimering. Vi vurdere alle mulighederne, f.eks. om det er nødvendigt at etablere et helt nyt varmeanlæg eller blot lave små justeringer og energioptimeringer i dit nuværende anlæg. Udover energibesparelser og f.eks. bedre varmefordeling, kan du med alt taget i betragtning måske opnå en bedre energimærkning, som kan øge salgsværdien af dit hus. Prøv også vores gratis online energimærke beregner.

Rådgivning om den rette energiløsning

Vedbæk VVS A/S er din lokale og uvildige specialist, når det handler om energivejledning. Vi er medlem af den landsdækkende kæde Bedre Energi, som er din garanti for professionel rådgivning og veludført arbejde i enhver energiopgave vi udfører.

Vi er Certificeret Energivejleder så du kan være sikker på en rådgivning, der er baseret på en professionel og faglig vurdering. Vi er nemlig fuldstændig uafhængige af energiselskaberne og kan derfor rådgive dig om præcis den energiform, der matcher dit behov bedst mulig.

Og vil du, efter vores rådgivning og snak vedrørende energiforbedringer, i gang med at høste gode energibesparelser, så kan vi levere den komplette tekniske løsning.

Se kataloget her.

Vi laver energi og varmeløsninger i hele Nordøstsjælland – herunder Rudersdal, Vedbæk, Rungsted, Hørsholm, Holte, Taarbæk, Kokkedal, Virum og Lyngby.

Kontakt os i dag hvis du har spørgsmål, eller blot ønsker råd og vejledning. Du finder vores kontaktinformationer her.

Læs mere: